“Alltid Åpent”!

Siden vi vanlig dødelige sjelden har mulighet til å trene i arbeidstiden er det ettermiddager, kvelder og helger mulighetene ligger til stede. Dette har iNSPORT ARENA selvsagt tatt konsekvensen av og opererer med åpen hall fra 09 til 23 man-fre. Lørdag 10-18 & Søndag 10-23.

I tillegg er vi åpen hver dag året rundt med unntak av 17. mai – så fridagene rundt såvel jul, påske og pinse kan uten problemer benyttes hos oss!

Ingen Medlemsavgift!

Hos oss trenger du ikke å være medlem i en klubb for å spille. iNSPORT ARENA ønsker å være et sted hvor mennesker i alle aldre og på alle nivåer kan komme for å trene ulike idrettsgrener.

Underlag

Banene i idrettshallen er belagt med TARAFLEX. Det er bygd opp av to lag; ett toppdekke som gir slitestyrke og ett elastisk lag som gir høy fotkomfort og gode spillegenskaper.

Byggets historie

Bergen Racketsenter åpnet for drift 01. 01. 1985 med 5 ansatte og 2 trenere. Senteret var i starten eiet av Bergens Tennisklubb, Bergen Badmintonklubb og Heros. Senteret er nå et etablert aksjeselskap med private eiere. iNSPORT ARENA er fra aug. 2013 hallens nye navn, og vil drifte all sportslige aktivitet og arrangementer. Bergen Racketsenter A/S er hovedselskapet og fortsatt byggets navn.