*

Tennis

Insport Arena har 6 innendørs tennisbaner på Bergen Racketsenter som holder internasjonale mål. Innendørsbanene er belagt med et TARAFLEX dekke som er et godt og behagelig dekke å spille på.

Vi ønsker alle som vil spille tennis i Bergen velkommen. Hos oss er det plass til alle, gammel som ung, proff eller mosjonist. Man trenger ikke å være medlem for å spille tennis hos oss. Bruk vårt online booking system for å booke bane eller ring oss på 55123230.

Bestil Strøtimer

Strøtimer kan bestilles på telefon nummer 55 12 32 30 eller via vårt online system.

Faste Tennis Avtaler

Ved å bestille en fast tennistime i uken er man garantert trening hver uke samt som dere får en bedre pris per time. Vi ønsker å tilby våre fasttime-kunder et bedre fordelsprodukt, med gode rabatter og variert trening gjennom hele året. Les mer om våre priser og avtaler.

Tennis Fritt Spill Fra 449,- Måneden

Spill hvor mye tennis du vil for en fast pris i måneden. Med fritt spill avtalen kan du spille hvor mye tennis du ønsker på ledige timer i tennishallen.

Studenter vil få 10% avslag på eksisterende priser.

Les mer om regler og priser for tennis fritt spill avtalen.

Privattimer i Tennis

Hvis du ønsker å finslipe dine tenniskunnskaper så kan vi rekommandere å ta tennistimer med vår egen tenniscoach, Patrik Broddfelt. Les mer om Patrik her: iNSPORT tennis trener

Bergens Tennisklubb

Bergens tennisklubb er en av våre største samarbeidspartnere. BTK holder tenniskurser hos oss på dagtid, kveldstid og helger. Her kan alle være med uansett alder og nivå. Tennisklubben arrangerer også mange tennisturneringer og sosiale arrrangementer for klubbmedlemmene sine hos oss.

BTK medlemmer har også gunstige fordeler hos oss på baneleie, priser baneleie BTK medlemmer.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med daglig leder i BTK på tel. 99 29 88 99 eller besøk deres hjemmeside bergentennis.no.  På deres hjemmes side så går det også an å melde seg inn i klubben eller melde seg på tenniskurser.